JBL ProPond All Seasons S - 1,1 kg
Celoročné krmivo pre malé koi a rybky v jazierku.
Doprava ZADARMO
Objednávka tovaru v min. hodnote 150€ / 500€.
Odosielame obratom
Platí pri tovare skladom a objednávky do 10:00 hod.
Tovar skladom
Skladom = skladom v našom vlastnom sklade.
- Základné krmivo so správnym pomerom bielkovín a tukov 3:1 podľa NEO indexu, teploty vody, funkcie, veľkosti a veku zvierat.
- S pšenicou, lososom, krevetami, špenátom a riasou spirulina pre silné a zdravé ryby v rybníku (pri teplote vody 10-25 °C).
- Krmivo veľkosti S (8 mm) pre ryby 15-35 cm.
- Plávajúce tyčinky s obsahom 24 % bielkovín, 7 % tuku, 4 % vlákniny a 8 % hrubého popola.
- kŕmne tyčinky v uzatvárateľnom obale, ktorý chráni kvalitu výrobku pred vzduchom, vodou a svetlom.
NEO index doslova znamená: Natural, Energy Optimized Nutrition. To znamená pomer bielkovín a tukov v potravinách. Vzhľadom na ročné obdobia potrebujú ryby v zime polovičné množstvo bielkovín (2:1) ako v lete (4:1). Keďže rozhodujúcu úlohu zohráva nielen ročné obdobie, t. j. teplota vody, ale aj veľkosť a vek, a teda aj funkcia potravy (napr. podpora rastu = ProPond Growth), bol vyvinutý index NEO, ktorý zohľadňuje všetky tieto relevantné faktory.
- S pšenicou, lososom, krevetami, špenátom a riasou spirulina pre silné a zdravé ryby v rybníku (pri teplote vody 10-25 °C).
- Krmivo veľkosti S (8 mm) pre ryby 15-35 cm.
- Plávajúce tyčinky s obsahom 24 % bielkovín, 7 % tuku, 4 % vlákniny a 8 % hrubého popola.
- kŕmne tyčinky v uzatvárateľnom obale, ktorý chráni kvalitu výrobku pred vzduchom, vodou a svetlom.
NEO index doslova znamená: Natural, Energy Optimized Nutrition. To znamená pomer bielkovín a tukov v potravinách. Vzhľadom na ročné obdobia potrebujú ryby v zime polovičné množstvo bielkovín (2:1) ako v lete (4:1). Keďže rozhodujúcu úlohu zohráva nielen ročné obdobie, t. j. teplota vody, ale aj veľkosť a vek, a teda aj funkcia potravy (napr. podpora rastu = ProPond Growth), bol vyvinutý index NEO, ktorý zohľadňuje všetky tieto relevantné faktory.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.