Hobby Artemix, vajíčka + soľ 195 g na 6 l
Hotová zmes vajec artemisia a soli. Nauplie sa liahnu po 24-36 hodinách.

Doprava ZADARMO
Objednávka tovaru v minimálnej hodnote 200€ / 500€ (sklo).

Odosielame obratom
Ponúkame EXPRESNÚ EXPEDÍCIU objednávok na tovar „skladom“ (objednávka do 10:00, okrem PO).

Tovar skladom
Skladom = skladom v našom vlastnom sklade.
Nauplie sa liahnu po 24-36 hodinách.
Parametre: 195 g / na 6 l
Prečo mi hynú nauplie Artemie?
Existuje mnoho príčin úhynu nauplií Artemie, od kvality alebo zaťaženia použitej vody, cez kvalitu a množstvo podávaného krmiva, hygienu počas chovu až po použitie vhodných chovných nádob. Odporúčame odbornú publikáciu "Artemia - Der Urzeitkrebs" (Artemia - praveký rak) od vydavateľstva VIVARIA. V tejto publikácii je na základe súčasných vedeckých poznatkov popísaných sedem uznaných druhov Artemia, ktoré sú doplnené mikroskopickými obrázkami a kresbami. Podľa opisu špeciálnej biológie rozmnožovania publikácia predstavuje najúspešnejšie systémy rozmnožovania. Aktuálna kapitola "Artemia in der Aquaristik" (Artemie v akvaristike) obsahuje praktické tipy, napríklad na zvýšenie liahnivosti, ako aj kvóty prežitia nauplií a artémií.
Parametre: 195 g / na 6 l
Prečo mi hynú nauplie Artemie?
Existuje mnoho príčin úhynu nauplií Artemie, od kvality alebo zaťaženia použitej vody, cez kvalitu a množstvo podávaného krmiva, hygienu počas chovu až po použitie vhodných chovných nádob. Odporúčame odbornú publikáciu "Artemia - Der Urzeitkrebs" (Artemia - praveký rak) od vydavateľstva VIVARIA. V tejto publikácii je na základe súčasných vedeckých poznatkov popísaných sedem uznaných druhov Artemia, ktoré sú doplnené mikroskopickými obrázkami a kresbami. Podľa opisu špeciálnej biológie rozmnožovania publikácia predstavuje najúspešnejšie systémy rozmnožovania. Aktuálna kapitola "Artemia in der Aquaristik" (Artemie v akvaristike) obsahuje praktické tipy, napríklad na zvýšenie liahnivosti, ako aj kvóty prežitia nauplií a artémií.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.